A magyar internetezők 20%-a rendelkezik legalább egy streaming szolgáltató előfizetésével. A legismertebb streaming a Netflix és az RTL Most valamint az HBO GO.

Ezekkel a szolgáltatásokkal a tartalmakat online bármikor, bárhonnan, megnézhetjük. Nem kell minden kedden este 21 órakor letelepdni a TV elé, vagy az időzített felvétel bosszantó beállításaival foglalkoznunk.

A tartalmakat szinte bármilyen okos eszközön megnézhetjük, legyen szó mobilról, tabletről vagy okostévéről. Természetesen böngészőn keresztül számítógépről is.

Miért előnyösebb, mint a letöltött tartalom?

A letöltött adat helyet foglal, az adattárolók pedig drágák. Egy évnyi tartalom előfizetésért csupán egy közepes méretű tárolót vásárolhatunk, amire nem fér fel több tucat film és több száz sorozat epizód.

2022-ben érkezik az HBO Max és a Disney

Az HBO GO szolgáltatását 2022.03.08-tól az HBO Max váltja fel. Az új felületen több tartalommal és gazdagabb kínálattal találkozhatunk.

A Disney+ szolgáltatás valamikor 2022 nyarán érkezik hazánkba, ha minden igaz. 2021-es indítását a Disney a vírusra való hivatkozással elhalasztotta egy évvel.