Elsősorban játékosoknak ajánlom az instant-gaming weboldalt, ahol kedvezményesen és gyorsan szert tehetnek videójátékokra.

A weboldal nemzetközi, így Magyarországról is gond nélkül működik. A web shop-ból nagy akciókkal lehet kifogni régebbi és újabb játékokat is. Egyes címeket akár 90%-os kedvezménnyel is megvásárolhatsz, de a 70%-os leárazás is megszokott.

Computatro ajánló: instant-gaming

Regisztráció és válogatás

Regisztrációt követően (vagy Google esetleg FB fiókot használva) a bal oldali menüből kiválasztjuk azt a platformot, amire a játékot keressük. Választhatunk a konzolos vagy a PC-és felületek közül.

A követkető oldalon megjelennek a játékok. Bal oldali menüben különböző szűrőket állíthatunk be: megadhatjuk például a videójáték témáját is (akció, szimulátor, stb.), az árat is, és kereshetünk a pontozás alapján is akár.

A kiadott játékok listája felett jobb oldalon pedig rendezhetjük a keresési találatokat, név. ár, népszerűség vagy a kedvezmény mértéke szerint. Itt a kiadott borítóknál látjuk a kedvezmény mértékét és a fizetendő árat.

A vásárlás rém egyszerű

Miután megtaláltad a neked szimpatikus játékot, az elolvashatod a leírását, képeket és videókat is láthatsz róla.

A vásárlást a nagy narancssárga „Buy” feliratú gombbal tudod kezdeményezni. Ekkor átugrik egy másik oldalra, és itt ismét tájékoztat a plattformról és ami nagyon fontos a régióról. Region pont alatt azt kell látnod, hogy Europe, vagy Worldwide. Csak ebben a két esetben fog működni magyarországi vásárlás esetén. Van olyan opció, amikor USA-t ad ki, értelemszerűen NE válaszd ki (ha csak nem az Államokban élsz).

A fizetés történhet a megszokott bankkártya típusokkal, vagy alternatív netes eszközökkel: pl. PayPal vagy Skrill– hazánkban ezek elérhetőek.

A vásárlást követően visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a vásárlásodról, ahová elküldi a kódokat. A korábbi vásárlásaidat is megtekintheted, így a megvásárolt kódok nem törlődnek, bármikor visszakereshető.

Ugye milyen egyszerű? És még a lakásból sem kell kimozdulnod!  Szoktál otthonról vásárolni a neten? 

14 + 3 =