A Google által szolgáltatott levelezést a Gmail-t keveseknek kell bemutatni, világszinten ez a legtöbbek által használt ingyenes levelező szolgáltatás. A Gooogle pár hete újította meg a Gmail webes felületét. Most ehhez ajánlok pár hasznos a böngészőben telepíthető bővítményt, amivel felturbózhatjuk a Google levelező szolgáltatását.

 Notifier for Gmail

A Notifier for Gmail értesíti Önt az új e-mailekről a számítógép asztalának jobb alsó sarkában előugró ablakokkal. Az előugró ablakban megtekintheti az e-mail első néhány sorát.


A bővítmény eszköztárának ikonjára kattintva megnyithat egy panelt, ahol látja olvasatlan e-mail-jeit. A panel ablakából törölheti az üzenetet, megjelölheti azt olvasottként / olvasatlanul, vagy spamként. Hozzáadhat öt Gmail-fiókot ehhez a bővítményhez, és válthat közöttük.

Gmelius

A Gmelius lehetővé teszi, hogy sok apró dologgal felturbózza be a Gmail felületét, például a kényszerítve, hogy mindig megjelenjen a teljes  e-mail szövegablakban,  vagy automatikusan méretezi az e-mailekbe beágyazott nagyméretű képeket.

További  extra funkciók is helyet kaptak mint az e-mail sablonok, a későbbiekben elküldhető e-mailek ütemezése,  nyomon követés.

Mailtrack

A Mailtrack a Chrome Internetes áruház legnépszerűbb bővítményei közé tartozik, valószínűleg azért, mert az ingyenes program segítségével korlátlan számú követett e-mailt küldhet.

Row Highlighter for Gmail

A Row Highlighter for Gmail  egy egyszerű vizuális segítséget nyújt. Amikor átnézi az e-mailjeit a különböző színekkel jelölheti meg azokat. Két szín közül választhat, hogy megkülönböztesse az olvasott vagy olvasatlan e-maileket.

 

 

9 + 15 =